За продажба Двустаен, Altinkum, Didim, Турция, Turkey in Didyma

За продажба - Cod. 37350

  • Типология: Двустаен
  • Област: 12529 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Зашеметяващ тристаен апартамент в курорта Aqua Vista Holiday Resort. Този прекрасен двустаен апартамент за продажба в Altinkum и е бил изключително добре грижлив, декориран и обзаведен и готов за нанасяне и използване.

При навлизане в имота е лек, ефирен и добре ориентиран. Има две големи двойни спални, голяма баня с нова душ кабина, хубав салон с балкон, кухненски бокс в ъгъла с разделение за закуска. Имотът е климатизиран, а салонът разполага с голям вентилатор.

Имотът е с изглед към морето. Има охранителна / рецепция, където можете да хванете автобуса, разполагате с голям централен басейн и бар, плюс закрит басейн и съоръжения за фитнес. Перфектен апартамент за вашия първи ваканционен дом или дори постоянен дом.

Като цяло имаме един перфектен ваканционен дом или идеална инвестиция в Турция, разположена близо до плажа и центъра на града. Апартаментът е добър стандарт и е оборудван с климатици.
С достъпна цена за всеки, който иска да стъпи на стълбата на Altinkum пазара на недвижими имоти.

Altinkum цените на имотите са много атрактивни, предлагат се апартаменти и вили, които предлагат за почивка, целогодишно живее идеална инвестиция за първи път за всеки, който търси имот с нисък риск да купи имот, за да тества пазара на наемите.

Обадете се днес на турската национална служба за подробности и един от нашите съветници може да ви даде поглед върху евентуалните доходи от наем и, разбира се, да отговорите на всички въпроси, които може да имате.

Турската национална служба може да осигури субсидирано посещение за инспекция за всеки, който сериозно се интересува от закупуване на имот в районите, в които продаваме имоти ...

С прекрасен климат, гостоприемни хора и страхотни имоти Турция трябва да бъде вашият първи избор за вашия дом на слънце. Въпреки че можете да видите имотите в нашата интернет страница и информационни пакети, нищо не може да бъде сравнено с това да видите качеството и начина на живот, които купувате. Най-общо казано, инспекционният път е за 3 или 4 дни, който обикновено е достатъчно дълъг за един от нашите специализирани съветници и ще ви води през целия процес, от преглеждането на имотите, за да ви помогнем с законността. Ще бъдем там, за да ви поздравим от летището, докато не тръгнете. Вашите инспекционни пътувания са напълно придружени и ние се гордеем с грижата за нашите клиенти. За да видите какво да ви предложи тази страна, резервирайте пътуването си за инспекция чрез един от нашите съветници.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB