За продажба Къща, Gölbaşı, Ankara, Турция, Taşpınar Gölbaşı ANKARA

За продажба - Cod. 35607

  • Типология: Къща
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 4+1
  • Етаж: 12

- Цената, която е дисконтирана въз основа на валута, дължаща се на продажбата на фиксираната цена,
- Предимството на 10% данък върху добавената стойност, предоставен от новото законодателство,
- Отстъпка от ипотеки до 30% в реално изражение с предимството на лихвения процент, осигурено от спадащи лихвени проценти;

- Освен университетите Atılım и Ufuk и TED College,

- Повишаването на стойността на Анкара е престижен живот в Incek. Той е съвременен бриз, който съчетава модерен външен таван с интериор с вечен усет. Усетете комфортния живот на архитектурния проект, който предлага зашеметяваща гледка към езерото Моган.

- На върха на града можете да живеете като Ню Йорк с освежаващ изглед. Забелязвате разликата с дизайна, който съчетава мощна екстериорна архитектура, проветриво и леко вътрешно пространствено планиране. Представете си, че архитектът в световните градове е взел вдъхновението си. Целта ни беше да удовлетворим естетиката и стила си с вас.

- Изграден е нов фасаден модел. Всички стъклени повърхности в кухнята и хола носят впечатляващата атмосфера на İncek към интериора. Големите балкони ви карат да се чувствате навсякъде около Анкара.

- Избрани нюанси със специални докосвания и талантливи ръце създават модерни и удобни жилищни пространства. За незабравими кулинарни преживявания са създадени големи пространства. Едно от най-отнемащите време пространства в човешкия живот, кухнята е създала и пространство, където можете да създадете най-специалните концепции.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB