Под наем Бар/Ресторант/Нощен клуб, Beyoglu, İstanbul, Турция, Cihangir Mah. Bakrac Sk. No:15/A

Под наем - Cod. 36923

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 0

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ внимателно, преди да сте готови и моля МЕЖДУ SERIOUS BUYERS!

Нашият магазин се намира в Cihangir Beyoğlu. Място, което прави гурме бургери. 80% от продажбите се изпращат като пакети. Въпреки че е отворена от 1,5 години, тя се е увеличила с 200% през този период и продължава да расте. Дневният оборот е около 3500-4000 000 рубли. Остава месечна нетна печалба от 25 хиляди лева. (от начина, по който не работим в магазина, това е нивото на печалба, но нивото на печалба ще бъде 30-35, ако спрете сами)
Създадохме система, така че да можете дори да контролирате магазина от мобилния си телефон. Състоянието на продукта, мигновени продажби, можете да видите вашите секунди прекарвате в секунди.

В момента в магазина работят 9 души.

Има възможност за седене навън и навън (с малка градина). Градинската чаша е построена по начин, който автоматично се отваря от покрив. Местата са епоксидни и вътрешното ви строителство е направено от всепризнатата архитекти. Използват се повечето ръчно изработени и висококачествени материали. Има климатик отвътре и UFO отвън, който може да се контролира с 6 контрола. Инфраструктурата и електрическата система бяха подновени. Електротехническа трифазна (промишлена електроенергия)
Има двоен грил, чиния, двойна фритюрник, място за почивка от картофи в кухнята. сигурна и софтуерна система, инсталирана отвсякъде.
Предлагат се 3 бр позиционно устройство, компютър и камерен дисплей. имаме и два куриерски двигателя, принадлежащи към магазина. Разбира се, имаме и лиценз :)

Магазинът ще бъде обработен с всичко и ще се обади за таксата за трансфер.

Това не е подходяща реклама за тези, които искат да започнат нов бизнес. Можете да направите своето собствено пространство по-удобно, отколкото да направите това. (200-225 хил. Лв. Ще бъдат подготвени за това)

Но ако продължите с тази система, това е невероятно печеливша инвестиция. За една година магазинът взема собствена цена и след 1 година ще започнете да печелите добри пари.

Предаваме от Истанбул, но ако не го направим, ще продължим да контролираме от разстояние.

Междувременно данните са официални. Софтуерът и храната могат да бъдат контролирани чрез отчети.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB