За продажба Вила, Bodrum, Muğla Province., Турция, Umit Sokak Gumusluk

За продажба - Cod. 27515

  • Типология: Вила
  • Област: 365 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Висок стандарт самостоятелна вила с хипнотизиращ изглед море за продажба в Gümüşlük.
Предлагаме за продажба този 4 спални, 2 бани вила в старомоден Gümüşlük.
Ако търсите за една вила, която разполага с всички - и дори има възможност за добавяне на апартамент за гости - тогава не търсете повече.

Тази самостоятелна вила е завършен с много висок стандарт от европейските си собственици и е подходящ както за целогодишно живеене, с двоен стъклопакет всички над и климатични и отоплителни във всяка стая. Той разполага с добре обмислен и практично разпределение и един предлага най-добрите изгледи можете да намерите на полуостров Бодрум.

С приблизително 365 квадратен метър площ, тази къща има какво да предложи.

На нивото на влизане ще намерите очарователен малък двор и 2 големи тераси, едната от които с изглед към общинската басейна. Вътре е много добре оборудвана кухня, просторен хол, баня с вана и една спалня.

На последния етаж предлага още 3 спални, още една баня с душ кабина в разкошни стъклени мозаечни плочки и трета тераса.

На върха на тази, тази вила има масивна пространство на най-ниското ниво, което в момента се използва като склад, но които могат лесно да бъдат превърнати в апартамент за гости, като са монтирани всички комунални връзки. Тоалетната е там вече. Това етаж е в перфектна форма, изцяло боядисани и теракота навсякъде.

Вилата се намира в много добре поддържан сайт с красиви тучни зелени градини и изобилие от маслинови дървета. Тук ще намерите добре подредени Migros супермаркет, пресни хлебни и автобусна спирка на 300 метра.

С една дума, ако искате "готов за живеене" къща, с висок стандарт и много стилен завършек и изглед милиона долара, посетете този един и няма да има нужда да посети всички други къщи вече.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB