За продажба Вила, Cesme, Izmir, Турция, çiftlikköy çeşme

За продажба - Cod. 39502

  • Типология: Вила
  • Област: 145 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Два жилища в една зона със собствен собствен басейн. 4 спални, 1 кухня, 1 спалня със собствен wc-душ и съблекалня. Близо до центъра на града. Готови за продажба!
Подходящо за банков кредит.
Любимият на фонтана е проект за вила-близнак с дял от 245 м2 земя с обособен басейн, артезиански 4 спални, 3 бани и родителски съблекални в центъра на ftiftlikköy, близо до плажовете с диаманти и алтинкум. 140м2 площ за ползване и 26м2 самостоятелен басейн, 140м2 самостоятелна градина. Отпред има и зелена зона.

Всички стени са изработени от специални топлоизолирани тухли за звукоизолация и / или като сандвич стени.

Всички места са покрити с витра керамика от първи клас. 60x120 се използва в салони, а в спалните се използва дървена керамика.

На приземния етаж има хол, кухня, спалня и WC-баня. На 1-ви етаж има 3 спални и 2 бани, 1 от които има самостоятелна баня и съблекалня. Предлагат се система за интелигентен дом, система за автоматизация и аларма за сигурност.

Кухните са Hafele, плотове от циментови плочи, алуминиеви дограми за дограма Linea Rossa, Vitrified vitra, вграден Bosch, климатици Wiesmann.

Дневната и главната спалня имат VRF климатик. Направена е инсталация за отопление и е подготвена инфраструктурата на термопомпата. Всички мебели за гардероби и съблекални ще бъдат доставени готови.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB