За продажба Вила, Termal, Yalova, Турция, Dreamland Projesi

За продажба - Cod. 25580

  • Типология: Вила
  • Област: 450 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 4

Къща Turk компанията:

Основана през 1980 г. като компания, занимаваща се в областта на минното дело в продължение на много години и в този момент започна да функционира в други списания, а на туризма и строителството.
Къща Turk Real Estate Investment Company е горд да бъде най-голямата компания за недвижими имоти развитие в Ялова, Турция днес.

За пощаден (защо резервна?):

Притежават площ пощаден спиращи дъха гледки със смес от зеленчуци и море и има освежаващ и приятен климат прави желателно за тези, които биха искали да живеят или да имат най-голяма инвестиция.
От къде сайта се намира пощаден Мраморно море от едната страна и езерото Изник ​​от другата страна, и покрита с гори и билкови зелени площи и е известен като поземлената комисия, е и център между трите големи турски градове големи, където се намират по средата между градовете Истанбул и Бурса, Измит, далеч от Бурса, Измит 45минути континенталната част, Истанбул и 45 минути към морето, но сега има мост в строеж ще бъде завършен до средата на 2015 г. и ще пристигне в Истанбул Baallowa континенталната разстояние само на 10-15 минути.
Там са пощадени в областта на термална минерална вода Вдовица известния превърне региона от най-известните райони на здравни центрове не само в Турция, но в цял свят с голям брой туристи всяка година с цел медицинско лечение и лятото.

Значение на сайта пощаден Alastrutjie бързо се увеличава ден след специален ден след председателят Awazzra Реджеп Тайип Erugan 2012 мнозина Bdaumat на района, за да се направи в областта пощадена от най-важните и най-много здравни центрове в света, в допълнение към проекта за мост, който ще приключи след по-малко от една година, за да се направи много частни лица и инвеститори турци и чужденци се обръщат местоназначението си, за да пощади да ги притежават, с голямо очакване за увеличаване на цените на имотите в периода Alfreibh.

Пит Turk компания в момента два проекта в резервната гума с откриването на няколко проекта в скоро време в Mtakhtlfah области пощаден, текущите проекти и водата Thermal Dreamland, за да научите повече подробности за проектите, моля вижте приложените снимки.

Ако имате някакви въпроси не се колебайте да се свържете с Alasevsar чрез електронна поща или баща Alwats.

Най-добри пожелания

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB