За продажба Двустаен, Конаклы, Alanya, Турция, Конаклы

За продажба - Cod. 25138

  • Типология: Двустаен
  • Област: 104 m²
  • Номер на стая: 38
  • Етаж: 4

Sunset Beach Residence VIP - фаза 2 - новият проект на компанията, разположен в непосредствена близост до плажа и град Konakli. Комплексът е разположен на живописен хълм, с фантастична гледка към морето и планината. Само на 250 метра от проекта от плажа, на 250 метра от магазините и ресторантите, както и само на 2 км от центъра на Konakli. Комплексът се състои от две спални и мезонети с три и четири спални единици на пет етажа. Всички апартаменти са просторни и удобни. Използва се в строителството на съвременни екологични материали, които със сигурност е предимство на проекта, заедно с добра локация. Дизайнер на проекта е Осман Pala - добре известен архитект от Алания. Всички апартаменти са с южно изложение-запад, така че собствениците ще могат да се възхищаваме на залези през цялата година. От прозорците и терасите на апартаментите са с изглед към планината и основната атракция на Алания - средновековна крепост.

Интериорни детайли: Домакински уреди и климатик (горещ въздух -holodny), PVC дограма с двоен стъклопакет, подово отопление в хола и банята, кухненски мебели, керамични плочки на пода на най-високо качество, стоманени входни врати, безжичен интернет, Европейската телевизор, сейф в стаята, бойлер.

Външни Удобства: басейн площ от около 200 м2 с морски и планински гледки, просторен детски басейн, джакузи, кафе-бар до басейна, шезлонги, спа център със закрит отопляем басейн, сауна, турска баня, фитнес зала, съблекални, безжичен интернет на територията, собствен плаж.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB