За продажба Двустаен, Didim, Aydin, Турция, Selvi Caddesi 2

За продажба - Cod. 41228

  • Типология: Двустаен
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Didim / Altinkum, APOLLO COURT 1: 2 + 1 Апартамент на първо място с хубава голяма тераса / балкон

Търсен, хубав имот с отлично местоположение с изглед към басейна и голям хубав балкон на Apollo Court 1. Разположен на 3-ти етаж. Този имот е идеален като ваканционен дом, инвестиция или целодневен дом през цялата година. Той се предлага напълно обзаведен и веднага на разположение!

Apollo Court 1 са луксозни апартаменти и мезонети, проектирани и построени по най-високите стандарти. Предаването е разположено на около 5 минути от главния плаж и на 5 минути пеша от историческия храм Аполон. Комплексът е разположен на главния яхтен път, на около 3 км от един от най-големите яхтени пристанища в Турция. До центъра на града и основния плаж има автобус Dolmus, който работи на всеки 10 минути. Апартаментите Apollo Court 1 са идеално място за спокоен начин на живот, наслаждавайки се на удобства на място, като голям открит плувен басейн, кафене / ресторант, супермаркет, игрална зала, 24-часова охрана, мениджър на обекта и гледачи.

ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ

Altinkum се превежда като „Златен пясък“. Курортът е разделен на три плажни секции: първа, втора и трета! Първият е до крайбрежна алея, пълна с барове и заведения за хранене и можете да наемете педали и джетове. Вторият е по-малък, докато третият е близо до яхтеното пристанище и много водни спортове.
Има много неща за правене в курорта Дидим / Алтинкум и наблизо:
. Големият съботен пазар
. Плажове Altinkum
. Барове на плажа
. Сряда Базар
. Дидим Аква парк
. Дидим Марина
. Вечерен пазар Mavisehir
. Водни спортове
. Каре
. Исторически забележителности: Храм Аполон, Милет, Ефес, Памуккале, на кратко разстояние до Бодрум и Кушадасъ, 1 час до летище Бодрум. 1 час 20 м до летище Измир.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB