За продажба Двустаен, karasu, Sakarya, Турция, YALI MAHALLESİ , BATIKARADENİZ CADDESİ, 59/A KARASU

За продажба - Cod. 27768

  • Типология: Двустаен
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 2+1
  • Етаж: 1,2,3

REAL ESTATE CONSULANT!

!!! СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ FİLİZFİDANOĞLU !!

Далеч от суматохата на града, мирни, тихи ваканционни убежище област Inc. Карасу е благословен с любители на природата имат сладък;

Мраморно и е едно от първите места в Запада предпочита да почиват в Черно море на почивка можете също разумни цени в Карасу, разгледа хотела Сакария Карасу.

Когато дойде на Карасу Карасу Castle, джамията Azizia, Централна джамия, a.incil гробище, на Acer са Lake Bridge Можете да намерите Карасу мост и в потока на възможност да видите в нашите исторически съкровища, като например мост.

Можете да опитате вкуса няма да е уморен от аромата от многото ресторанти на бреговата линия. Можете да прекарате доста приятно време в Карасу много активен снощи с музикално забавление.

Истанбул, 148 км, 481 км до Измир, Анкара и 305 км от Карасу, 58 км от пътни превозни средства, напускащи Сакария центрове с намерение да даде лесно достъпен.

Хотели Карасу - Сакария на брега на Черно море се намира на 60 км дължина от 20 километра от естествен плаж, който принадлежи на Blackwater.
Карасу Пенсии - Карасу плодородна почва, е основен селскостопански производствени зони с умерен климат и богати водни ресурси.
Карасу Апартаменти - Турция, богат география, най-красивото крайбрежие, точно зад планините на брега, 10 хиляди години история, култура, фолклор, кухня, има функции, които ще осигурят конкурентно предимство на световния туризъм с гостоприемни хора.
Полети Blackwater - можете да намерите Карасу Карасу евтини полети и самолетни билети, полети Карасу страница, където можете да сравните цените.
Карасу Времето - разглеждане на нашата 5-дневен информация за времето за Карасу страница, можете да планирате почивката си в точното време.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB