За продажба Двустаен, Konaklı, Alanya, Турция, Konaklı

За продажба - Cod. 25144

  • Типология: Двустаен
  • Област: 104 m²
  • Номер на стая: 90
  • Етаж: 4

Sunset Beach Residence VIP - проект, с площ от 10 750кв. М, в село Konakli, Алания. Тя е с много добро разположение на хълм с изглед към морето Игор. 250 метра делят комплекса от плажа, на 2 км от центъра на Konakli и на 250 метра от магазини и ресторанти. Комплексът е носител на награди HOMES задгранични AWARDS 2008 в категориите Най-добър проект в Турция и в топ 20, а също в Европа и АФРИКА НАГРАДИ СОБСТВЕНОСТ 2009 г. в сътрудничество с CNBC Арабия и Африка СОБСТВЕНОСТ Awards 2010 в сътрудничество с Bloomberg TV и категорията на най-добър проект в Турция.
Комплексът се състои от мезонета, мезонети, апартаменти и градина. Блокове в четири комплекса. Апартаментите са просторни и удобни. Всеки апартамент разполага с джакузи. Украсата използвани висококачествени материали, които, разбира се, също е предимство. Проектът, изработен от архитекти от Турция и Дания. Комплексът е построен по такъв начин, че всеки апартамент прозорци гледат на юг-изток, което го прави възможно да се наблюдава залеза всеки ден. Също така от апартамента предлага невероятна гледка към планината и средновековната крепост, основната dostoprimechatelnostgoroda Алания.

Работата е завършена през 2009 година.

Интериорни детайли: Домакински уреди и климатици са включени в цената, има двоен стъклопакет, подово отопление в хола и банята, кухненски мебели, керамични подови настилки, входни стоманени врати, безжичен интернет, европейски канали, сейф, бойлер, вана в господар санитарен възел.

Външни характеристики: Открит басейн на 300 m2, с изглед към морето и планината, просторни детски басейн, бар-кафе край басейна, шезлонги, спа център, отопляем закрит басейн, джакузи, сауна, турска баня, фитнес зала, безжичен интернет достъп на място, частен плаж.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB