За продажба Двустаен, Umraniye, İstanbul, Турция, Umraniye ist

За продажба - Cod. 36148

  • Типология: Двустаен
  • Област: 290 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 9

Гордеем се да ви предложим този зашеметяващ престижен мезонет с 2 спални за продажба в Истанбул, който се намира точно до ръба на Босфора в района Ускудар в Азия.
С най-високата си позиция на етажа апартаментът разполага с големи стъклени балкони, които осигуряват безпрепятствен изглед през панорамните прозорци, дори през студените зимни месеци, когато можете да се насладите на уютни вечери у дома с централното отопление.
До много просторната всекидневна и трапезария, където наистина можете да се възползвате от невероятната гледка през фасадата на почти пълни прозорци, които не само предлагат гледка, но и дават на района много естествена слънчева светлина.
Като цяло, това е идеално като инвестиция в
Турция, със своето местоположение на пазара и спиращи дъха гледки, или идеалното семейно жилище, в близост до всички местни удобства с търговски центрове, болници и международни училища, които са на много лесно достигане.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB