За продажба Земеделска земя, Bolu, Ankara, Турция, goynuk

За продажба - Cod. 41660

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 3900 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Великолепно инвестиционно поле в село Bolu Göynük Ceylanlı с 3 гранични гори и 1 прилежащо поле........





Нашето поле от 3900 m2 има гора от 3 страни и още едно поле от 1 страна.

Имоти: Недвижимият имот се намира в квартал Болу Гьойнюк Джейланли, м. Юкари Чинавли, блок 177, 1 парцел. Тя е 3.900.50 m2. Въпросният имот също се намира и няма лице към кадастралния път. Имотът е с геометричен и леко наклонен терен. Парцелът не е подходящ за поливно земеделие. Намира се с гледка към гората. Около парцела има борови дървета и храстови дървета. Около него има подобни земеделски земи и пшеница и люцерна и др. селското стопанство е направено. Установено е, че посочените недвижими имоти са квалифицирани "Поле" и нямат строителни, разрешителни за ползване и одобрени архитектурни проекти. При направените в квартала експертизи е установено, че върху недвижимите имоти няма конструкции.

Транспорт: За да стигнете до имота, продължете по посока Гьойнюк за около 30 км от област Мудурну в провинция Болу, за да стигнете до главния път. Заобиколен е от гори и земеделски земи. Недвижимият имот се намира в непосредствена близост до населеното място извън селото, в границите на гората, като най-близкият парцел е на 3500 метра от кадастралния път, а най-отдалеченият парцел е на 5 км. Парцелът е с изглед към гората. Околността на недвижимия имот е район със земеделска функция, а хората от района изкарват прехраната си от земеделие и животновъдство.



НЯМА ДЪЛГ АКЦИИ ЗА БЛОКИРАНЕ НА ПРОДАЖБАТА

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB