За продажба Къща, Bursa, Bursa, Турция, Sinpas Bursa Modern Sitesi Asmali Yali 7/C Daire 2 & 4

За продажба - Cod. 27887

  • Типология: Къща
  • Област: 323 m²
  • Номер на стая: 5+2
  • Етаж: Dubleks

Sinpaş Бурса Ivy каза като изолация в модерния проект и най-съвършеното място на сайта с изглед към езерото, а ъгъл на градината е готова за използване със собствен басейн частен басейн в дуплекс имение dairesidir.h един, всичко.
В голям партер кухня и доста голяма зала и на средата земята от горната стълбище, баня + стая mevcuttur.y три различни врати с изглед седят на уникално езеро на бюрото си с градина çıkılır.veranda широк около цветето на лозя от партера и концепция сайт с WC можете да го ядат с образа или нещо, което да разглеждате доста с овощни дървета в голяма градина от борови дървета, защото içebilirsiniz.köş, косят, ако искате да гледате залеза да седи на слънце на кея, за горещите летни дни, за да се чувстват хладно в собствените си басейн и шезлонги също дава отделен народ готов .gem оглед е обособен красота.
На горния етаж е залата и влезе стаи с изглед към езерото, започващи около голямата зала с вита стълба, основната спалня с изглед към езерото все още превръзка и баня + WC е дрешник. Въпреки това, голяма хидромасажна вана + WC на ​​горния етаж. Той също така може да се използва като стая до стая за прислугата, ако е необходимо, и пране / гладене стая е на разположение. Този етаж също има възможност да влиза отвън.
Паркинг е също така да бъде затворен за две коли, безплатен паркинг е на разположение в предната част на къщата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB