За продажба Строителен терен, Canakkale, Canakkale, Турция, Çanakkale / Merkez / Güzelyalı / 52. Sok.

За продажба - Cod. 28637

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 1067 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Голям инвестиционен !!

В района на мост проект Чанаккале Дарданелите!

Три парцела в центъра на Guzelyali с разрешение за изграждане на 30% и по тази причина ще се вмести собственост на приблизително над 2.5 floo, по-малко от 5 минути пеша от пазарите и морския бряг и определени по близост до плажа път с драматичен планина фон. Може да се изгради красива вила с голям зашеметяващ градина и басейн.
 
Радвам се да предложим три парцела земя, която е идеална за изграждане на свой собствен поръчка самостоятелна вила на, които биха могли да бъдат построени над общо два и половина етажа, така че можете да имате свой собствен покрив тераса, която лесно ще се побере и има много ...

336 кв.м villa_land, този парцел се намира в близост до главния път, така може да се използва за търговски дейности и лесен достъп до местните автобуси.
318 кв.м villa_land,
403 кв.м villa_land, че е разположен върху парцел ъгъл, което го прави чудесно място!
 
Guzelyali е село в зеленина, че е на 13 километра от град Чанаккале. В синьо на морето и зеленината на благоуханни борови дървета са преплетени в този очарователен село. Това е интимен село, където все още съществуват добросъседски отношения и чай, кафе чатове се извършват в беседки в късния следобед. село Guzelyali има един от най-добрите плажове за плуване близо до Чанаккале. Тя освежава своите посетители с бриз дори и в преобладаващото топлина. Той е един от най-важните уиндсърф центрове на Турция поради своите неизчерпаем ветрове.

Не е далеч от до историческия град Асос, където е живял древния философ Аристотел.
Assos (на гръцки), известен също като Бехрамкале или за по-кратко Бехрам, е малък исторически богат град в квартал Ayvacik на провинция Чанаккале, Турция. След напускане на Платоновата академия в Атина, Аристотел (присъединиха Xenocrates) отиде в Assos, където той бе посрещнат от крал Hermias, и откри академия в този град.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB