За продажба Строителен терен, Yalikavak, Bodrum, Турция, Bogazici / Milas

За продажба - Cod. 43022

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 14215 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 3

Търговски парцел / жилищен парцел 14 215 м2

Открийте инвестиция веднъж в живота в Милас, Турция – уникален крайбрежен парцел, предлагащ 14 215 m² чист потенциал. Това бижу се намира до морето, предоставяйки достъп до частен плаж за несравним начин на живот.

Представете си 13 луксозни вили, хармонизиращи с бреговата ивица, частен плаж и хотел с първокласни удобства – включително кафе-бар, ресторант, фитнес & СПА и паркинг-гараж. Това е вашето платно за далновидно жилищно или търговско начинание. Възползвайте се от тази изключителна възможност днес.
Сгушен на отлично място само на 3,4 км от центъра на Милас, този изключителен парцел предлага стратегическа гледна точка, за да изпитате чара на този оживен крайбрежен град. Милас, с население от 147 000 души, служи като перфектен фон за вашата инвестиция, съчетавайки очарованието на процъфтяваща общност със спокойствието на частно плажно убежище. Близостта до града осигурява удобство, докато непокътнатата красота на крайбрежието придава излъчване на ексклузивност, която е наистина несравнима.
Неразкриването на цената тук е съзнателно решение, предназначено да приветства онези, които наистина ценят стойността, да се свържат лично с нас. Вашите отличителни мечти и стремежи за това необикновено пространство са от огромно значение и ние се ангажираме да персонализираме нашите предложения, за да ги приведем в съответствие с вашите конкретни желания. За повече подробности ви препоръчваме да се свържете директно със собственика на парцела.
Загрос

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB