За продажба Труло, KARABURUN, Izmir, Турция, Bozkoy

За продажба - Cod. 40553

  • Типология: Труло
  • Област: 250 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Карабурун, област Измир, е най-старото селище в Анадола. В проучванията в региона са се появили някои открития, които се определят от 4000 г. пр. Н. Е.

Най-старото известно име е MIMAS. Омир, създателят на „Илиада“ и „Одисия“, е роден и е живял по тези земи. В известната му творба Одисия, планината Мимас, която е посочена като „Ветровитият Мимас“ е планината, известна като „Боздаğ“

Booklice Mustafa, един от последователите на Seyh Bedrettin, се установява на полуостров Карабурун и изпълнява много важни исторически произведения. Учението на Börklüce Mustafa, който се е разбунтувал срещу високите данъци и несправедливостта със селяните между 1414 и 1416 г., е включено в стихотворението на Nazım Hikmet "Şeyh Epic".

Привличайки вниманието с девствената си природа, Карабурун е важна туристическа дестинация, както и място за много цивилизации в миналото. Това място е рай, особено за тези, които се интересуват от подводно гмуркане.

Къщата за продажба се намира в квартал Bozköy на Карабурун. Само на няколко километра от най-красивите заливи. Историята на къщата достига почти 150-200 години. Построена е като наблюдателна кула срещу пиратски нападения. Дебелината на каменните стени е 90 см. Състои се от 45 м2 двуетажна каменна къща на парцел от 250 м2 и едноетажна каменна къща от 20 м2 в градина. Къщата е реставрирана с първокачествени материали и изработка. В градината има каменна фурна, маслини, лимон, нар и гроздова лоза.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB