За продажба Ферма, Kusadasi, Izmir, Турция, Cherry village

За продажба - Cod. 27031

  • Типология: Ферма
  • Област: 14800 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Fantastic Olive овощна градина и лозе в близост до главния път и в между две винарни. Подходящ за построяване на вила. Half фермата е покрита Ith падежът маслиново trss и другата половина със зрели бели Osmancik грозде. Има и празно място за къща. Определено един от най-добрите места в област Cherry Village.

Турски вино е вино, произведено в трансконтиненталния евразийска страна на Турция. В района на Кавказ, когато страната на Грузия, Армения, Азербайджан и Турция се намира днес, играе ключова роля в ранната история на виното и има вероятност да е бил един от най-ранните винопроизводителни райони на света. [1]
Ampelographers смятат, че Турция е дом на между 600-1200 местни сортове от Vitis Vinifera (Европейския Grapevine), макар и по-малко от 60 от тях са отгледани в търговската мрежа. С над 1,5 милиона акра (6,100 km2), засадени под лозата, Турция е в света за четвъртото водещ производител на грозде.
Киразли Село е 14 km до центъра на Кушадасъ. Името Киразли (село с череша) идва от черешовите дървета в селото. Тя е традиционна село, където можете да се наслаждавате на местния селски живот.

Скрити от тълпите зад маслинови горички, вишнев цвят и лозя; Киразли Село е един от малкото не-туристическите места ляво, който предлага настаняване в Ефес.

Има около 350 семейства, живеещи в селото, печелите живота си от земеделие и животновъдство. Да бъдеш първият пример в страната, биологичното земеделие се подкрепя от правителството. Основните продукти на селото са череша, маслини, смокини, грозде, орехи и вино. Въпреки това, с изключение на тропически плодове, всеки един вид плод се отглежда около селото.

В неделя, Киразли домакин първият сертифициран биологичен продукт на пазара в Турция. AN-всяка година по-голям брой селски ресторанти са нападната от местните жители в събота и неделя, за техните специални закуски семеен тип и традиционни регионални ястия.

Въпреки че е заобиколен от всички туристическите атракции, все още няма туристическите магазини в село Киразли. Въпреки това, няколко бутикови хотели са заети през цялата година.

Има една джамия, една началното училище, една клиника, месар, пекарна, и три мини маркета в селото. Обществени микробуси движат на всеки половин час между Кушадасъ и Киразли в ден време.

Турция все още е страна на селското стопанство и по-голямата част от хората са все още на земеделските производители. За съжаление, все методите за отглеждане -Само като в повечето от останалите страни от световен са променени. За да се увеличи раждаемостта и да се защитят продуктите все повече и повече химикали, които се използват в момента. Киразли е единственото селище в Турция, който е имам Екологичен сертификат за селското стопанство, дадени от турското правителство. Когато се разхождате по пътищата и пътеките на Киразли ще видите маслини, herries, круши, кайсии, праскови, домати, краставици, патладжани, черници, сливи, дюли, пъпеш диня, грозде и лозови масиви и т.н.

 

ХРАНЕНЕ

Когато става въпрос за храна, щедрата Aegean слънцето и почвата ни позволява да расте огромно разнообразие от зеленчуци, плодове и билки; и повишаване на едър рогат добитък, захранвани от тези пресни продукти. Заобиколен от такава растителност, при Киразли село, където биологичното земеделие се подкрепя от правителството; храната е богата, колоритна и питателна. Няколко село ресторанти, предлагащи местна храна в своите автентични атмосфери привличат семейства, двойки и приятели от цял ​​регион, особено в почивните дни.


AREA

Ефес (15 км / 6 мили): Най-известният древен град в Турция, Столицата на Мала Азия.

Къща на Дева Мария (20 км): Известен като последното място, където Дева Мария е живял последните й години и почина.

St John Базиликата: Къде St John апостолът е бил погребан. На върха на гроба му, една от най-големите базилики на света е построена през шести век след Христа.

Храмът на Артемида: Руините на едно от седемте чудеса на древния свят.

Музеят на Train (8 км / 5 мили): Това е един от най-добрите колекции в света. 42 параходи от 7 различни страни се показват тук.

Музеят на Ефес: Археологическите находки на Ефес са експонирани в този изумителен музей.

Селчук (15 км / 6 мили): модерната турска градче, в което Ефес, Къщата на Дева Мария, ул Johnâ € ™ е базилика, Храма на Артемида, музея и село Sirince се намират.

Кушадасъ: Курортният град, разположен в Егейско море, което е най-популярният круизни линии град в Турция. В града има хубави плажове, ресторанти и магазини.

Sirince Село: 9 км от Селчук, красиво село със своята уникална история и плодово вино.

Priene - Милет - Дидима: За любителите на историята, това са трите древни градове на â € ~Ioniaâ € ™, които можете да посетите на еднодневна екскурзия.

Priene е древен град, където Александър Велики прекарали зимата. Тя има най-добре запазените руини на елинистическата района.

Miletos: Това е най-birht мястото на науката, където Hippodamos, планът за мрежа, която ние използваме днес в нашите градове е измислена.

Дидима: Една от най-впечатляващите храмове на Турция, датиращи от шести век.

Памуккале (178 km / 110 мили): Това е невероятно природно явление, огромна бяла планина

изработен от калций. Той е известен със своите термални води и древния град Хиераполис.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB