За продажба Хотел, Antalya, Antalya, Турция, Beycik/Kemer/Antalya

За продажба - Cod. 41776

  • Типология: Хотел
  • Област: 5.500 m²
  • Номер на стая: 19
  • Етаж: 4

В СТИЛ ТОСКАНА - Имение


ЗДРАВО ПРОСТРАНСТВО НА ЖИВОТ



ЗЕМЯ: Със своите 5 500 m² терен разкрива всички красоти със своята площ, която може да се използва за направата на тенис кортове или да се използва с различни функции, както и поле, подходящо за кацане на хеликоптер.



Киоск: 610 m² (Масивна каменна изработка, 60 cm дебелина на стената, 2+7 (9 стаи) и 3 бани, 4 WC, сауна, 45 m² тераса, уникална творба.) С нейната разлика в стил Тоскана..



КЪЩА ЗА ГОСТИ: 636 м², 9 апартаментни стаи по 60 м² всяка, с балкон, всекидневна, спалня, душ-WC, електромер и абонамент за всеки апартамент, и отворена кухненска инфраструктура във всекидневната на всеки апартамент. ) Вътрешните и външните стени са двойна тухла, а междинният слой също е стиропор и е специално изолиран срещу топлина, студ и звук с дебелина 45 см.



ТРАПЕЗАРИЯ: Площта е 150 м² и е подходяща за всякакви средно големи семинари или кафенета и партита, разполага с камина, кухня и бар.



КЪЩА И ГРАДИНА НА ПЕРСОНАЛА: Къща за персонала (70 м²), басейн, места на открито и др. - Градинска тоалетна, фитнес зала, открит паркинг, подземен гараж и складове и др. - Уредите са газови (LPG) нагреватели.


Изключително удобен имот за големи семейства или професионалисти в здравния туризъм.

С УНИКАЛНАТА СИ ГЛЕДКА ЛЯТОТО И ЧОВЕК СА КРАСИВИ ПО ОТДЕЛ


(*) Всички единици имат изглед към планината, морето и гората и тъй като се намират на надморска височина от 1000 метра над морското равнище, това е тиха и богата на кислород среда. Прекрасна природа на брега на Средиземно море! Швейцария на Турция. Разликата на тази уникална среда от Швейцария; След 10 минути сте на плажа със син флаг.


(*) Рядко място в света. Планината, морето и гората са преплетени с тези три елемента на красотата. Нека добавим една много различна привилегия към тази позиция; Тук има планински и морски бриз. В това отношение се вижда, че дори пушачите живеят на възраст над 100 години, тези характеристики и привилегии са в състояние да се видят конкретно. Можете да видите, че романтика е включена в произведенията.


(*) Забележка: Площта на земята може да бъде увеличена до 10 000 m², като се вземат и съседните земи.



ИЗПОЛЗВАЙТЕ АЛТЕРНАТИВИ:

(*) Този широко застроен имот е място, където бизнесмените могат да релаксират със семейството и приятелите си, да се срещнат с други бизнесмени и да установят бизнес контакти и да приемат свои колеги, управленски персонал или гости.


(*) Среда, в която хора с всякакви респираторни, алергични проблеми, изтощени от упорита работа, ще имат продължителна почивка или ще живеят сред природата.


(*) Място за здравен туризъм. Напр. салон за красота, резиденция за възрастни хора, санаториум, лечебна клиника, средно голям семинарен хотел и др. Изключително подходящ е и за ВИП туризъм, който ще се хареса на елитния сегмент на полето.


(*) Можем да кажем, че е идеално жилищно пространство за големи семейства и фанатични хора, които включват и ислямски критерии, поради факта, че няма открито и подножно място и среда без шум. (Сигурно е, че ще се хареса на вътрешни и чуждестранни сегменти).




(*) ЗАБЕЛЕЖКА: Творбите са нотариални актове и всички са обитавани.










Предоставя се обширна информация на желаещите, а възможността за обиколка на съоръжението се предлага с предварителна уговорка. Видео и снимки се изпращат за обширна информация.








Copyright © 2022 Всички права запазени.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB