За продажба Хотел, Advsa Island, AYVALİK, Турция, Deniz Mahallesi Kamburtarla Mevkii No:10 Avşa Adası – Marmara/Balıkesir

За продажба - Cod. 37879

  • Типология: Хотел
  • Област: 426 m²
  • Номер на стая: 14
  • Етаж: 2

ОСТРОВ БАЛИКЕСИР - АВЧА - ОТ СОБСТВЕНИКА В ХОТЕЛ БУТИК

От 2014 г. нашето съоръжение е работило активно и има специално портфолио от клиенти.
Остров Avşa на 100 метра, изглед към морето и природата, 4 фронта, 3 луксозни, 4 луксозни делукс вили, състоящи се от общо 35 души. Всяка от 7 Dublex Bungalow Villas разполага с малка градина за почивка и градина с барбекю / барбекю с маса за хранене. Налице е също така пазар, кафене / ресторант и кухня. Боровите дървета, различните овощни дървета и цветята в бутиковия хотел с природата и морето в очарователната атмосфера на хотела предлагат спокойна почивка с увереност. Намира се на 3 км от центъра и е много лесно да се стигне с микробус, такси и лични превозни средства.

Нашият бутиков хотел "Серия, кинофилми, клип филми, рекламни филми, сватбени организации, бакалавърски партита, хена, ангажимент, сватба, обрязване, семейни срещи, рождени дни, бебешки душ, коктейл, специални партийни организации, Новогодишни тържества, Ден на Свети Валентин, Годишнини, специално семейство и др. Курортът е подходящ за събития като "Ваканционни организации".

Вилите са двуетажни и всяка вила разполага с трапезария за барбекю и градина за релакс. На партерния етаж на вили; Състои се от всекидневна, кухненски бокс и баня с душ / тоалетна. Последен етаж; Предлага се спалня. Влажните подове са остъклени, а други са паркет-ламинат. Всички стоки са чисти и добре поддържани.

На долния етаж на LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS; Има салон, кухня, баня / тоалетна. Ъглов / ъглов диван (с комфорт и капацитет за 2-ма души), средна маса за кафе, LCD телевизор, вентилатор, прахосмукачка са на разположение във всички салони.

LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS Top Floor: Спалните са на разположение, двойни и единични (легла с капацитет от 3 човека) Леглата са с високо качество и се смилат. Има двоен гардероб и гардероб.

На дъното на DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS; Всекидневна, кухня, душ кабина Баня / WC. Ъглов / ъглов диван в салона (с комфорт и капацитет от 2-ма души), средна маса за кафе, LCD телевизор, телевизор, климатик, прахосмукачка, сешоар, ютия и дъска за гладене, всички кухни и кухненски прибори.

DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLA 's Top Floor: Предлагат се спални, двойни и единични (легло за 3 души) Леглата са с високо качество, с алели. Има двоен гардероб и гардероб.

В обекта; На разположение са слънчева енергийна система, перална машина, фризер, шезлонги, чадъри, маси и столове. Той предлага възможност за персонализиране на концепцията ви със специални щрихи по ваш вкус.

1 (Един) Изисква се годишна такса под наем + депозит.
ЦЕНАТА Е ЕДНО (1) ГОДИНА НАЕМ.

ВНИМАНИЕ !!!

От 28 септември 2018 г. можете да се свържете с нас от нашия номер, който се намира в бутиков хотел Avşa Bungalow, който е закупен от нас с всички права и който е ЕДНО ОДОБРЕНИ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР. Моля, не се свързвайте с телефонните номера, съществуващи в интернет, различни от нашия оторизиран номер. Ние не носим отговорност за каквито и да било материални и неимуществени вреди, които можете да понесете в случай на контакт.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB