За продажба Хотел, Bodrum, Muğla Province., Турция, Akyarlar, Barış Manço Caddesi,Bodrum,Muğla

За продажба - Cod. 27240

  • Типология: Хотел
  • Област: 1200 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

1200 m2 Обща площ
туризъм акредитирана хотел ARHALYA каменна резиденция, историческата възстановяването на една стара каменна сграда, проектирана
Arhalya каменна резиденция край басейна стаи бутиков хотел с 4 апартамента, разпределени в 3 цитрусови градини в Акярлар плажа, морето, слънцето и птиците на кътче от рая. В градината, вековни дървета, плувен басейн, мокър стаи, отлични условия за настаняване с горния етаж апартамент на имението и камък.
Ако желаете, лятото и зимата жилища усамотен жилищна площ, която може да се разглежда като обитаема зона.



Тургутрейс, на 20 км от Бодрум, на разстояние
Излез от мазето и след шофиране 9 мили в посока на Тургутрейс, Gümüşlük, с уникална гледка към морето и на 11 км от селото на пътя могат да се отклоняват след
Akyarlar (в селото), дом на различни цивилизации и племена в цялата история, мирно рибарско градче. Все пак в края на морето, докато отпиват си чай и да седне в село кафенето, за да гледате на завръщането на рибарите.
Село Акярлар Bay рибарите от дясната страна на кафенета, ресторанти и кафенета, красив пясъчен плаж и морето се намира от лявата страна. Овце от работа (Кос) почти приличаше изглед към езерото през нощта с светлините ще светне си нощи.
Бизнес и икономическа среда, в Съединените щати, в Бодрум Акярлар плаж списание Forbes, че адрес най-луксозния плаж в света показа между 15. Най-добрият плаж на Akyarlar на полуостров Бодрум, със страхотна къмпинг съоръжения и съоръжения за уиндсърфинг посочиха.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB