За продажба Хотел, Kemer, Antalya, Турция, Beycik/Kemer/Antalya

За продажба - Cod. 42344

  • Типология: Хотел
  • Област: 5.500 m²
  • Номер на стая: 40
  • Етаж: 5

В ТОСКАНСКИ СТИЛ - Имение


ЗДРАВОСЛОВНО ПРОСТРАНСТВО ЗА ЖИВОТ



ЗЕМЯ: Със своите 5 500 m² земя разкрива всички красоти със своята площ, която може да се използва за изграждане на тенис кортове или използване на различни функционалности, както и поле, подходящо за кацане на хеликоптер.

ИМЕНИЕ

Павилион: 610 m² (масивна каменна изработка, дебелина на стената 60 cm, 2+7 (9 стаи) и уникална работа с 3 бани, 4 WC, сауна, 45 m² тераса.) С разликата си в тосканския стил.. Намира се на 200 м². Разполага с 3 етажа, включително партер и таван. Полезната площ е 610 м². Тя е полуклетъчна.

СКЛАД: 60 м², 2 помещения, за склад или изба.

ПРИЗЕРЕН ЕТАЖ: входно антре 200 м², тоалетна, стая с ориентация, всекидневна (с американска газова камина), кухня, лоджия (камина на дърва с големи прозорци и затворена камера). Земята е покрита с калебодур. Единствено подът на галерията е покрит с дървен паркет.


1-ви ЕТАЖ: 200 m² Спалня (45 m²) с дрешник, баня (с изглед към морето джакузи и сауна), кабинет, стая за гости, душ-тоалетна за гости, легло и пергола с изход от банята, полузакрита тераса 45 m² с парапет от естествен камък. Подът на спалнята е паркет, останалите са с калебодур.


пентхаус: 150 м² Детска стая (душ - тоалетна), детски кабинет, библиотека (американска газова камина), сухо мазе. Детската стая, детската занималня и библиотеката трябва да са с паркет.




КЪЩА ЗА ГОСТИ

КЪЩА ЗА ГОСТИ: 636 m², 9 стаи от апартаменти по 60 m² всяка, с балкон, всекидневна, спалня, душ-тоалетна, електромер и абонамент за всеки апартамент и отворена кухненска инфраструктура във всекидневната на всеки апартамент. )

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ: Вътрешните и външните стени са двойна тухла, а междинният слой също е стиропор с дебелина 45 см и специална топло-, студо- и звукоизолация. използвани са двойна тухла и стиропор. Вътрешните стени са 30 см и също са на стиропор. Подовите тавани са кухи, а подовете са битулин и стиропор. Нагревателят е марка Buderus, има функция LPG и се доставя от общ склад. Външната и долната част на сградата са облицовани с камък.

(*) След 9 апартамента се състои и от 1 изба. Апартаментите са с площ от 60 кв.м. и се състоят от спалня, хол, душ - тоалетна и балкон. Побира 20-40 души. Стаите са обзаведени и разполагат с телевизор и телефон. Обзавеждането е с изключително високо качество и е положено внимание да се използват подбрани мебели. Електромерите са самостоятелни. Във всекидневните има изводи за кухненска инфраструктура. Избата се състои от две секции. (отоплително котелно и физкултурен салон)



ТРАПЕЗАРИЯ: Площта й е 150 м² и е подходяща за всякакъв вид средни семинари или кафенета и партита, разполага с камина, кухня и бар.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ: Кухнята и хладилното помещение са с фаянс до тавана. Кухненската индустрия е оборудвана с кухненско оборудване. Има и каменна пещ. Сградата е покрита с камък (Muğla шисти) отвътре и отвън. Подовите настилки са с битулин и стирофор и покрит с калебодур. Вътре има голяма камина и бар. Мебелите са с изключително високо качество. Има селско усещане отвътре. Вратите и прозорците са изработени от дърво и са със закалено стъкло. Външната красота на природата може да се наблюдава изцяло отвътре.






КЪЩА ЗА ПЕРСОНАЛА-ГРАДИНА-БАСЕЙН-ПАРКИНГ



КЪЩА ЗА ПЕРСОНАЛА И ГРАДИНА: Къща за персонала (70 м²), басейн, места на открито и др. - Градински санитарен възел, фитнес, открит паркинг, подземен гараж и складове и др. - Агрегатите са газови (LPG) нагреватели.


БАСЕЙН: Свързан е с интегрирания водопад с детския басейн. Има две душ кабини. В околността има възможности за лятно сядане и слънчеви бани.


ГАРАЖИ: Към имението има гараж за две коли. Освен това има три области на използване, които да се използват както като склад, така и като гараж.

КЪЩА ЗА ПЕРСОНАЛА: Разполага с 2 стаи, WC и ТЕЦ. (може да побере едно семейство или 8 единични от един и същи пол.)

ОБЩЕСТВЕНА WC: В градината има две (мъжка и дамска) тоалетни. Обектът разполага с триочна септична яма.

ГРАДИНА: Като се отдаде значение на зелените площи, тревата и залесяването бяха използвани навсякъде. По време на залесяването се внимава да не се закриват гледките към морето и планината. В парцела има лозе и зеленчукова градина. Градината се напоява с изворни и капкови системи Rain-Bird. Той също така е свързан към свободната линия за напояване.

ПАРКИНГ: На входа е изграден паркинг с капацитет 10-15 автомобила.




Изключително удобен имот за големи семейства или професионалисти в здравния туризъм.

С УНИКАЛНАТА СИ ГЛЕДКА ЛЯТОТО И ПЕРСОН СА КРАСИВИ ПО ОТДЕЛНО


(*) Всички единици имат изглед към планината, морето и гората и тъй като са на надморска височина от 1000 метра, това е тиха и богата на кислород среда. Прекрасна природа на брега на Средиземно море! Швейцария на Турция. Разликата на тази уникална среда от Швейцария; След 10 минути сте на плажа със син флаг.


(*) Рядко място в света. Планината, морето и гората се преплитат в тези три елемента на красотата. Нека добавим много различна привилегия към тази позиция; Тук има планински и морски бриз. В това отношение се вижда, че дори пушачите да живеят над 100-годишна възраст, тези характеристики и привилегии са в състояние да се видят конкретно. Можете да видите, че романтиката е включена в произведенията.


(*) Забележка: Питейна вода, електричество и телефонни връзки са налични. Резервоар Aygaz LPG 5m3 е заровен в градината. От този резервоар газът се доставя до всички нагреватели, кухни и камини в каменната къща. Размерът на парцела на недвижимия имот е 5.500m². Парцелът е ограден с каменни зидове и огради. Чрез вземане на съседните земи площта на земята може да бъде увеличена до 10 000 m².



ИЗПОЛЗВАЙТЕ АЛТЕРНАТИВИ:

(*) Този широко застроен недвижим имот е място, където бизнесмените могат да се отпуснат със семейството и приятелите си, да се срещнат с други бизнесмени и да установят бизнес контакти, както и да приемат свои колеги, изпълнителен персонал или гости.


(*) Среда, в която хора с всякакви респираторни, алергични проблеми, изтощени от тежка работа, ще имат дългосрочна почивка или ще живеят сред природата.


(*) Място за здравен туризъм. Например; салон за красота, резиденция за възрастни хора, санаториум, лечебна клиника, средно голям хотел за семинари и др. Изключително подходящ е и за ВИП туризъм, който ще допадне на елитния сегмент в областта.


(*) Можем да кажем, че това е идеално жилищно пространство за големи семейства и фанатични семейства, които също включват ислямски критерии, поради липсата на открито и под краката и среда без шум. (Сигурно е, че ще се хареса на местни и чуждестранни сегменти).




(*) ЗАБЕЛЕЖКА: Обектите са с документ за собственост и всички са обитавани.










Предоставя се обширна информация на желаещите, както и възможност за обиколка на съоръжението с предварителна уговорка.

За допълнителна информация се изпращат видео и снимки.
















Copyright © 2022 Всички права запазени.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB