Под наем Тристаен, Antalya, Antalya, Турция, Sirinyali mah, 1547 sok, Celik sitesi, B blok, no. 9, Muratpasa

Под наем - Cod. 27033

  • Типология: Тристаен
  • Област: 175 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4

Намерено в може би най-престижните и потърси област в цяла Анталия е този зашеметяващ апартамент буквално на един хвърлей разстояние от морето.

Удобства на

Има някои отлични място един значителен частен басейн изключително за използването на пребиваване плюс специален детски басейн. Има голяма детска площадка, тенис корт, баскетболно игрище и отлични пространства на зрели градини за жителите да се наслаждават. Завършете с частен паркинг и двадесет и четири часа охрана.

Апартаментът
Апартаментът е 175 m2 от общия лукс; влизане е направо добре проектирана стоманена врата, която води към отворения план щедро оформената жилищна площ, която се слави с красива тераса с изключителна гледка към морето и сняг пелерина гледка към планината, просто перфектни за място на открито трапезария или забавен. Налице е отворен напълно обзаведена и оборудвана кухня стилен с изобилие от завършени единици; има три просторни двойни спални, баня за гости и допълнително семейния стил баня с минерална. Родителската спалня с вградени гардероби завършва в хотела. Всички бани са напълно оборудвани с шкафове и полезни складови площи.

Устройството разполага с наскоро (2014 г.), са основно преработен и изцяло реновиран с помощта на добре известни руски архитект, като се използват само най-добрите материали в целия текст.

Място

Ако сте всичко за местоположение и прекрасна панорамна гледка, то това е за вас. Вие не може да постави този дом в по-добра позиция, ако сте имали игла и карта на пръстите си.

Между комплекса и морето, ще откриете красив парк, където можете да станете свидетели хора, приемащи кучетата си на разходка, джогинг върху ежедневната си тече, или просто да седнете и се отпуснете в слънцето на Анталия с чудесен изглед на всички наоколо.

Всички местни ресторанти, магазини, изобилие от културни забележителности, а също и някои отлични пазари са на пешеходно разстояние, а услугите на обществения транспорт са наблизо и са готови да ви отведе до центъра на града в рамките на моменти, или към старата част на града, където можете да се насладите на автентично докосване на града.

Има много да се види и прави в този район на Турция - всеки ден ще бъде нов ден, за да проучи и да намери нова причина да се влюби в Анталия.

Създадена е работна град, Анталия ви предлага както целогодишно възможности и превъзходна лятна ваканция петна

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB